Toimitusehdot

Athanor verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2014 alkaen toistaiseksi

Verkkokauppa Athanor (y-tunnus 1665972-3) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja vahvistamalla tilaus kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tehtyäsi tilauksen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistusviesti.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu tilisiirrolla. Kun maksutapahtuma näkyy verkkokauppamme tilillä, lähetämme tilaamasi tuotteet.

Toimitustapa ja -kulut

Kaikkiin hintoihin sisältyy toimituskulut. Toimitamme tilaukset kirjattuina postitoimituksina.

Toimitusaika

Toimitusaika tilaukselle on n. 5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:

Athanor
Viertäjäntie 20 B 13
40320 Jyväskylä

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, sinun tulee ilmoittaa virheestä meille 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.