Kirja, muutosvoima

10.00 sis. toimituskulut

Varasto loppu

Osasto:

Kirja, muutosvoima näkee kirjan ja puhutun sanan vaikuttajina, jotka voivat muuttaa ihmistä, yhteiskuntaa ja jopa historian kulkua. Artikkelit analysoivat lyriikkaa, proosaa ja tietokirjoja, klassikkoja ja nykytekstejä. Lisäksi ne pohtivat eettistä mielikuvitusta, selkokirjoja, lapsille lukemista, vankilakirjastoa ja kirjallisuudenopetusta. Minna Canth on juhlavuotenaan yksi aihe.

Sanataide valottuu yhtenä hyvinvoinnin, laaja-alaisen ymmärryksen ja sosiaalisen yhdenvertaisuuden kehittäjänä, jolle tulee antaa oppilaitoksissa ja koko sivilisaatiossa vankka sija. Kulttuurin omatuntona kirjallisuus opettaa ymmärrystä, eettisyyttä ja vastuuta. Lukiessa maailma avautuu kuin kirjakäärö. Olisiko aika siirtyä tietoyhteiskunnasta ymmärrysyhteiskuntaan, jossa kirjan merkitys kokonaisuuksien hahmottamisessa kasvaa?

Artikkelikokoelman kirjoittajat ovat Irja Askola, Maria Asunta, Sami Eerola, Eeva-Johanna Eloranta, Klaus Helkama, Reeta Holopainen. Pirjo-Liisa Jokela, Katriina Kajannes, Keijo Karhunen, Vesa Karvinen, Sakari Katajamäki, Raimo J. Kinnunen, Matti Kuhna, Tapio Lampinen, Lea Lihavainen, Marja-Leena Lyyra-Kukkonen, Hanna Meretoja, Osmo Mustonen, Riitta Mäkinen, Pirkko Remes, Sari Rimmi, Ilari Ritakallio, Ahti Ruoppila, Leena Sainio, Katja Seutu ja Seppo Tuovinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirja, muutosvoima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *