Puolesta ja vastaan

10.00 sis. toimituskulut

Osasto:

Puolesta ja vastaan tuo uuteen valoon kirjailijoita Aleksis Kivestä, Algot Untolasta ja Hj. Nortamosta modernisteihin ja postmodernisteihin. Tulkintoja on niin Väinö Linnasta kuin Lauri Viidasta, Lassi Nummesta ja Marko Tapiosta. Myös Markus Nummen ja Eero Tarastin tuotantoa tuuletetaan.

Nide ottaa kantaa kirjallisuuden asemaan. Lisäksi esseet aatteista, filosofiasta, kuvataiteesta ja historiasta tuovat kokonaisuuteen poikkitaiteellisuutta ja -tieteellisyyttä. Kirjoja on syytä kommentoida yhä uudelleen. ”Ja huomaa kuinka kymmenen vuoden kuluessa muuttuu täällä maailman muoto”, sanookin Jukolan nyt 150-vuotias esikoispoika Aleksis Kiven romaanissa.

Kokoelman ovat kirjoittaneet Sinikka Aaltola, Jaana Erkkilä-Hill, Kari Heino, Jari O. Hiltunen, Katriina Kajannes, Sakari Katajamäki, Aino Keijonen, Mikko Ketovuori, Matti Kuhna, Tiina Katriina Kukkonen, Joel Kuortti, Kalevi Laalo, Kristian Lindroos, Marja-Leena Lyyra-Kukkonen, Kirsti Lähdesmäki, Jussi Niinenmaa, Lassi Nummi, Pekka Perttula, Helena Rossi, Irma Tapaninen, Lea Toivola, Erkki Tuomioja, Tuulikki Valkonen, Jarmo Virmavirta, Timo Virtala ja Sisko Ylimartimo.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puolesta ja vastaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *